אודות

 

הקמתי את "היום דיאטה" בשנת 2009, מתוך עניין אישי בעולם התזונה והדיאטות, ורצון לעשות סדר בראש בנושא מה באמת בריא, מרזה ומתאים לאורח החיים העמוס שרובנו חיים.

לאורך השנים עברתי שינויים רבים, ממאכלים דלי שומן ועם תחליפי סוכר לאפיית לחם מחמצת ביתי, להתמנעות מקמחים ופחמימות ולבסוף לתזונה הפליאוליטית שאני שוקדת בה כבר 3 שנים.

כיום, אחרי שתי לידות וגידול שני ילדים מקסימים תוך כדי שמירה על תזונה מוקפדת אך גם מהנה, החלטתי לעזור לאחרים, ובעיקר לאמהות, להצליח לרדת במשקל כמו שאני הצלחתי לאחר שתי הלידות שלי.

קצת עלי:

  • אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות
  • יש לי נסיון רב באפיית לחם מחמצת, ולאחרונה עברתי לאפיית לחם ללא קמח העשוי ברובו מביצים
  • אני חברה פעילה בקבוצת פליאו הגרסה הלא מצונזרת וקבוצת השוות של פרדס חנה כרכור, ונוהגת לייעץ בנושאי תזונה והורות
  • הנקתי את בני עד שהייתי בהריון עם בתי, וכעת אני מניקה אותה (לפחות עד גיל 3)
  • הבית שלי הוא בית ללא מוצרי חלב, ללא ממתקים וחטיפים, ללא מזון מעובד, אבל משפחתי ואני נהנים בטירוף ממתכונים שאני מכינה או ממציאה מהראש
  • בבית אנחנו אוכלים רק אוכל טרי, עם המון ירקות והרבה בשר. זה לא הכי זול אבל זה טעים ושווה כל שקל
  • רוב הדיאטות לא לוקחות בחשבון כיצד הן משתלבות בחיים המודרניים שלנו. לכן אני שמה דגש על נושאים כמו שילוב קריירה והורות עם תזונה, חינוך לתזונה נכונה, קביעת יעדים ריאליים, חוסר שיפוטיות ופירגון עצמי.
  • אני מנסה להתעדכן עם כל המחקרים העדכניים והדעות המובילות בתחומים שאני מתמחה בהם, שהם: תזונה, הורות ועקרון הרצף, הנקה, טיפולים אלטרנטיביים, בישול וחינוך.